söndag 13 mars 2011

Stig Helmut

Stig är inte riktigt som alla andra. Stig är nämligen närgången. Vid första anblick tror man att han är bög, men ack vad skenet bedrar. I tron att han är homosexuell och lite åt det utvecklingsstörda hållet så börjar man av ren sympati att bekanta sig med mannen, men strax finner man sig fångad i hans nät. Han tar huvudsakligen kontakt via msn och sms, alla källor som inte kräver direktkontakt fungerar bra enligt Stig.

Sedan sitter man där och får 10 meddelanden om dagen. 10 meddelanden tänker ni? Wow, den killen har mycket att prata om. Nej. Det har han inte. För att ge ett exempel:

Meddelande 1: "Hej tösa ;)"
Meddelande 2: "Går det bra? ;)" (Vad?! Går VAD bra?!)
Meddelande 3: "När ska man få luncha med dig då? ;)"
Meddelande 4: "När har du lunch? ;)"
Meddelande 5: "Oj vad jobbigt det var att åka buss idag ;)"
Meddelande 6: "Gött det var med lunch. Vad åt du goding? ;)"
Meddelande 7: "Vad ska en flicka som du göra i kväll då? ;)"
Meddelande 8: "I kväll ska jag på styrdans ;)"
Meddelande 9: "Fick tag på biljetter till Andra Chansen (Melodifestivalen) ;)"
Meddelande 10: "TJEJpolarn blev asglad ;)"

Märk väl att dessa meddelanden skickas utan någon respons samt med cirka en halvtimmes mellanrum under hela dagen. Trots att man inte svarar så fortsätter de tafatta kontaktförsöken. Stig är verkligen en ensam man.

Hade vi varit snällare människor (Ja, det stämmer, han skriver till båda. Likadant. Samt många andra.) så hade vi ju kunnat svara på ett meddelande då och då. Men ärligt talat, det blir bara värre. Det enda som händer är att man ökar antalet värdelösa meddelanden till mellan 30-200 dagligen. Orka. Det är bara att le och låtsas som att man inte fattar vad msn går ut på. Eller är ordblind.

Men blir han sur då? Nej. Han är nöjd med att få berätta vad han gjort och ställa frågor som aldrig får något svar.

Stig Helmut... Lär dig ragga för fan. Man har misslyckats då tjejerna på arbetsplatsen bildar inofficiella stödgrupper där de utbyter erfarenheter och tips om hur man slipper dig.

Inga kommentarer: