torsdag 3 mars 2011

Subban Kicki

Kicki är en kollega till Sigurd och en föredetta skolkamrat till oss båda. Kicki har alltid varit den som mobbar trots att hon själv inte är den allra fagraste eller smartaste av Guds skapelser. Först och främst alltså; Är man 20 år gammal behöver man inte prata som att man vore 5 år gammal. Att man sedan dessutom med den pipiga jävla babyrösten mordhotar och förolämpar människor gör ju inte att man verkar mindre sinnessjuk.

Kicki är som sagt inte fager men av någon anledning har hon fått för sig att folk tycker det. Hon har gått runt på jobbet och skrutit om alla killar som vill ligga med henne(Vart hon nu har fått det i från). Trots att hon har sin pojkvän på samma jobb så springer hon hellre omkring med sitt ex (Som för övrigt ser ut som att han har downs syndrom, och allvarligt talat är inte det helt säkert att han inte har det) som till och med har fått bo hos henne och hennes nya pojkvän. Dock finns det några som faktiskt velat ligga med henne, men 50% av dem är gravt utvecklingsstörda. Den andra personen var aspackad.

Kicki började av, enligt vår åsikt, rasistiska anledningar att hata en person på jobbet och terrorisera denna genom den interna mailen. Hon kom bland annat med mordhot och rasistiska tillmälen. Dock så fort hon träffade denna person utanför mailen var hon väldigt timid och fjäskig. Klar personlighetsrubbning. Och folk kallar oss falska? Helt miffat.

Trots att alla på jobbet hatar henne så tror hon att alla älskar henne och att hon har alla bakom sig när hon startar en ny hatkampanj mot arbetskamrater. Det hon inte förstått är dock att alla, inte bara vi, pratar om vilken idiot hon är bakom hennes rygg. På arbetsmöten har hon gång på gång varit dryg och elak mot cheferna och kommit med värdelösa argument för att vinna diskussioner. Det värsta misstaget vi någonsin gjorde var att bjuda henne till en fest som vi hade. Där satt hon och talade om att man bland annat kan suga av en kille även om man hatar honom vilket hon uppmanade oss att göra. Alla på festen kollade mycket underligt på henne och ju mer hon drack ju mer högljudd blev hon med sina minst sagt vrickade åsikter samt upprepade "eller huuuuuuur?!" gång på gång...

Slutsats: Man ska inte kasta sten i glashus, jävla subba.

1 kommentar:

Kicki sa...

Schysst då! Jävla miffon. Om ni inte vore så jävla snygga skulle jag nog hata er.